Dashboard



kebebelan aku;



4/16/2013 | 11:02 PG | 0 comments

ni lah first drama korea aku tgk 
autumn in my heart
x ingat dah taun brape
tapi cite ni mmg tersangat la best
sedih x hengattt 
 start drama ni lah aku terus jatuh cinta kat drama2 korea  
x kira la drama ape pun mst aku layan
jgn la sape2 kacau
sebab2 aku ske layan drama korea

jalan cite yg ringkas
x merapu like indonesian drama(walau episod die beratus)
opkos la hero/heroin die comel
ost song yg best nak didengar
ni antara drama2 korea yg aku layan
my girl
my sassy girl
coffee prince
my love patzi
yu hee the witch
welcome rain to my life
stay with me my love
dan banyak lagi la..kang korang bosan lak baca entry panjang berjela
 


0 Orang Mengomel

| 9:35 PG | 0 comments

aku nak ucap kan tahniah lah kat fasha sanda
di atas kelahiran anak sulung die
comel sgt anak die...
putera sulung fasha selamat dilahir kan 
pada pukul 9.21 pagi semalam di 
prince court medical central


suami fasha,jejai juga menyampai kan berita gembira ini melalui akaun twitter nye






0 Orang Mengomel

4/15/2013 | 3:09 PTG | 0 comments
kali ni aku nak berkongsi lirik lagu korea(haaa kelazz kau jah)
aku ni memang takkk lah nak minat dengan
KPOP(kpop fun jgn marah ye)
tapi klu korean drama mmg aku layan
cer tgk pic bawah ni...
haaaa mesti korang pernah tgk kan cite ni(x yah lah aku cite psl drama neh)
ost lagu drama ni best kan 
dengar selalu pun x jemu
jom terjah lirik dia
kat blog ni pun ade aku letak lagu ni jom nyanyi sesama 


sarange naege ogiman hae
para-nha nuri nun-bushyo waen-ji gasumi apawa
nado maruge nunkaye
isul mae-thim-yon
sangsangsogeso na-yege
taga-ul komman gatun kudae-rul
onjebuton-ga kidaryossotjyo
*ajik sarangul mollaso ku-dael mollaso
onje sarangi ulkka
waiting for your love
kudae chuguman do kak-kayi
ul sun omnayo
nae saranga baby my sweet heart
nomunna man-hun saramdul
ottohke saranghanumji
naman honja moruga saranma-bwa-yo
aju ttaduthan pogunhan
hangsang chi-nha-ghe
na-ghe itdon kudae
ulang* 
saeng-gang-man hae-do homuna
haneng-bo-khan norul bol-ttaem-goh
haru-yedo su chonbon sarang-handan-mal
onje ottohke sarangi
naege uryona gidaryonnunde
imi un-golyo ku dae algo-buto 
ku-dae-rul-wihan chariga
nae gasumsoge issoyo
nanun kad-ael wi-hae-so tae-onan saram
ku-dae nae-gero un-damyon
hamkkehan sigan i sun-gan boto
kkum-chorom motjin naye sarenga
ooh naye saranga naege ogiman-hae 
#bebelit lidah aku (0_o)


0 Orang Mengomel

| 5:57 PG | 0 comments

cara nak copy mudah je
klik icon<right clik<copy url
senang kan :) dah amik jangan lupa komen :)))))


Label:


0 Orang Mengomel