Dashboard


}

kebebelan aku;



4/13/2013 | 11:16 PTG | 0 comments
entri kali ni aku nak share sket pengalaman zaman remaja aku dulu
ape yang aku buat start bgn pagi hingga la nak tido..
pekara ni berlaku 15 tahun dulu...lama tu
tapi masih segar lagi diingatan ku ini...(ceh...ceh...)
klu time cuti sekolah biasa nye
mak aku pepagi lagi dh start bunyi radio die(membebel la)
basuh baju sklh la...kasut sklh lah...basuh piggan lah...
mcm2 lah tp kami adik beradik buat x tau je(mcm x de pe yang bunyi)
ye la mane x nye time tu rancangan kartun kegemaran aku....
pe lagi klu tak DRAGON BALL(peminat setia 0_o)
pas dh abis tgk cite tu terus lari kuar 
merayap ke rumah jiran la...
pe lagi menjerit la mak aku suh balik..
ye la mau tak menjerit nye
kasut sklh lum basuh(aku dulu tersangat la nakal nye)
mst korang pikir pe la yg aku wat kat rumah jiran tu..
pepagi lg dh merayap rumah org..
ha disini la aktiviti aku bermula...
macam2 la yg kita org main...zeroo point...guli(pompuan pun tau main)
galah panjang...jengkit...konda kondi...macam2 lah lagi mmg jenis x tau penat
perut lapo br ingat nak balik rumah
petang sambung main lagi sampai la ke maghrib
klu mak x jerit suh balik mandi pg ngaji
x sah harap la nak balik
begitu la rutin seharian aku masa kecik2 dulu
rindu sgt time tu
KALAU lah masa boleh diputarkan!!!!!!
tapi berbeza dgn remaja skrg...mereka dh x kenal dengan permainan dulu2
tak caya cuba tanye..
tau x nak main galah panjang?
tau x nak main konda kondi?
tau x nak main guli?
die org hanye tau main tenet
ps2
android
ermmmm entah lah zaman memang dh berubah


tengok pic ni ...betul x ape yang org ni lukis


bila tiba bulan puasa je mesti nak main ni

klu main ni selalu menang...champion tu :)

dak sekarang dh x layan ni...dieorg main barbie doll

game dulu2..jenis tape

beza kan dulu dan sekarang
ape pun ni semua hanye kenangan
harap x lapok ditelan zaman