Dashboard


}

kebebelan aku;



4/01/2013 | 3:20 PTG | 0 comments


assalammualaikum
sebenar nye tak tau ape nak tulis...dari tadi duk mengejas blok ni bagi cantik(budak baru belajar la kate kan)....dulu x minat langsung aku dgn blog ni...apetah lg nak membace blog org..sampai la mase dan ketika nye (ayat skema giler) aku x de tempat nak luah kan ape yang aku rase......ape yang terpendam kat hati nan lara ni (ceh wahhhh).......... ape yang aku nak cerita kan........ ape yang nak aku bebel kan.....and i think this is a owesome place "BLOG" buat la ape pun...cite la ape pun...bebel la ape pun...no ones will be story bak kate lain nye ADE AKU KESAH(tangan kat bahu...mate keatas)

Label: