Dashboard


}

kebebelan aku;



4/14/2013 | 12:32 PTG | 1 comments


*klik banner klu nak upkan follower jugak :)*


wei biar betul...cer tengok banner kat atas tu..segmen ni berlangsung selama setahun sebulan...
fuh...lama betul..puas la klu lelama mcm ni..follwers pun akan makin bertambah...
x mcm skrg followers aku baru je 3 ORANG sedih oooo..
tapi x pe lah name pun blogger baru kan
slow2 la klu nak up pun
yang penting ape yang nak disampai kan...nak diceritakan,,,nak dikongsi kan IKHLAS
kredit to hana kerana buat segmen ni
ok untuk segmen ni aku nak ajak mereka2 ni join sekali segmen ni


1 Ulasan:

Blogger Hana Jalil berkata...

Terima kasih sudi join :) Senarai peserta dah diupdate, dialu-alukan untuk blogwalking dan follow mereka ^_^

http://justforfund.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-upkan-follower.html

15 Mei 2013 10:04 PTG  

Catat Ulasan